Obiady w ZS nr 5 MS
Zasady funkcjonowania stołówki szkolnej
1. Opłaty za stołowanie należy dokonywać przelewem najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem nowego miesiąca.
2. W przypadku braku wpłaty na pierwszy dzień stołowania posiłki nie będą wydawane.
3. Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić do godziny 800 rano danego dnia telefonicznie nr (52) 343 66 67 wew. 216 lub 217.
4. Rozliczenie zgłoszonych odpisów nastąpi z odpłatności za następny miesiąc. Niezgłoszona nieobecność do godziny 800 rano nie podlega zwrotowi opłaty.
5. Prosimy o wypełnienie Deklaracji korzystania z posiłków w stołówce szkolnej - format PDF (455 kb) / DOCX (23 kb) / DOC (42 kb) i jej dostarczenie do pokoju nr 5 lub wysłanie na adres e-mail: intendent@liceumxv.edu.pl
6.Zapłatę za abonament należy dokonać przelewem na konto:
50 1240 6452 1111 0010 7469 5459
podając w tytule: za jaki posiłek (śniadanie, obiad), za jaki miesiąc, imię i nazwisko dziecka oraz klasę
7. Wykaz dni wydawania posiłków w danym miesiącu wraz z wynikającą kwotą będzie wywieszany na tablicy w stołówce oraz na stronie internetowej szkoły: www.liceumxv.edu.pl
Odpłatność za posiłki za okres
od 2022-06-01 do 2022-06-23
Płatności prosimy regulować w dniach od 2022-05-30 do 2022-05-31
W związku wygaśnięcia epidemi wprowadzamy zupy.czyli dwudaniowy posiłek.Obowiązuje już od 04.05.22.Cena posiłku wzrośnie o 0.50gr. Jeżeli ktoś wpłaci po starej cenie proszę o wyrównanie .Dziękuje .pozdrawiam
- Obiady uczniowie: 15 dni x 4,50 zł = 67,50 zł
- Obiady nauczyciele: 15 dni x 6,00 zł = 90,00 zł
- Śniadania SMS: 15 dni x 8,00 zł = 120,00 zł
- Obiady SMS: 15 dni x 7,00 zł = 105,00 zł
Poniedziałek 20.06.2022 | Alergeny: 1, 7, 9 |
Zupa selerowa na wywarze mięsno-jarzynowym Spaghetti w sosie bolońskim z serem żółtym ,woda z cytryną |
Wtorek 21.06.2022 | Alergeny: 1,3, 7, 9 |
Zupa pomidorowa z makaronem na wywarze mięsno jarzynowym Kotlet mielony z łopatki wieprzowej Mizeria z ogórka świeżego Ziemniaki z zieleniną ,kompot owocowy |
Środa - 22.06.2022 | Alergeny: 1,3,7, 9 |
Rosół z makaronem nitki na wywarze mięsno-jarzynowym Devolaile z masłem i pietruszką zieloną Bukiet królewski -brokuł,kalafior ,marchewka na parze ,kompot owocowy, Ziemniaki z zieleniną |
Czwartek 23.06.2022 | Alergeny: 1, 7, 9 |
Zupa jarzynowa na wywarze mięsno-jarzynowym Chińszczyzna -kurczak filet ,papryka kolorowa,pieczarka ,mieszanka chińska Ryż paraboliczny gotowany na parze Surówka z młodej kapusty COLESŁAW ,woda z sokiem |
Piątek 24.06.2022 | Alergeny: 1, 3, 7, 9 |
Wakacje |
Poniedziałek 20.06.202 | Alergeny: 1, ,7, 9 |
Zupa krem z brokuł wywarze mięsno -jarzynowym Filet z kurczaka w ziołach Surówka z kapusty młodej ,marchwi ,kopru ,skrapiana olejem Ziemniaki z zieleniną Banan,woda z cytryną |
Wtorek 21.06.2022 | Alergeny: 1,3, 7, 9 |
Zupa pomidorowa z makaronem na wywarze mięsno-jarzynowym Schab pieczony duszony w sosie własnym Sałata w sosie winegret Ziemniaki z zieleniną Pomarańcza,kompot owocowy |
Środa. 22.06.2022 | Alergeny: 1,,7, 9 |
Żurek z kiełbaską białą na wywarze mięsno-jarzynowym Gulasz wołowy -pieczarka ,ogórek ,marchew Kasza gryczana na parze z zieleniną Sałatka szwedzka z ogórka kiszonego Miller milch,kompot owocowy |
Czwartek 23.06.2022 | Alergeny: 1,3, 7, 9 |
Zupa owocowa z wiśni z makaronem Devolailee z masłem i pietruszką Marchewka mini karotka na parze Ziemniaki z zielenina Kubuś do picia ,woda z zokiem |
Piątek 24.06.2022 | Alergeny: 1, 3,7, 9 |
Wakacje |
SEKRETARIAT SZKOLNY
e-mail: sekretariat@liceumxv.edu.pl
GABINET PROFILAKTYKI ZDROWOTNEJ
I POMOCY PRZEDLEKARSKIEJ
st. piel. dypl. Alicja Rapicka
INSPEKTOR DS. BHP
mgr Dorota Gawronek
ODWIEDŹ NAS
PEDAGOG
mgr Karolina Kowalska
e-mail: pedagog@liceumxv.edu.pl
OBIEKTY SPORTOWE
PSYCHOLOG SPORTU
mgr Marta Krakowiak
e-mail: psychologsportu@liceumxv.edu.pl
INFORMACJE FORMALNE
Deklaracja dostępności
Polityka plików "cookies"
STATYSTYKI