Obiady w ZS nr 5 MS
Zasady funkcjonowania stołówki szkolnej
1. Opłaty za stołowanie należy dokonywać przelewem najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem nowego miesiąca.
2. W przypadku braku wpłaty na pierwszy dzień stołowania posiłki nie będą wydawane.
3. Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić między godz. 800 a 830 rano danego dnia telefonicznie nr (52) 343 66 67 wew. 217.
4. Rozliczenie zgłoszonych odpisów nastąpi z odpłatności za następny miesiąc. Niezgłoszona nieobecność do godziny 830 rano nie podlega zwrotowi opłaty.
5. Prosimy o wypełnienie Deklaracji korzystania z posiłków w stołówce szkolnej - format PDF (456 KB) / DOCX (27 KB) / DOC (57,5 KB) i jej dostarczenie do pani intendent na stołówkę lub wysłanie na adres e-mail: intendent@liceumxv.edu.pl
6.Zapłatę za abonament należy dokonać przelewem na konto:
50 1240 6452 1111 0010 7469 5459
podając w tytule: za jaki posiłek (śniadanie, obiad), za jaki miesiąc, imię i nazwisko dziecka oraz klasę
7. Wykaz dni wydawania posiłków w danym miesiącu wraz z wynikającą kwotą będzie wywieszany na tablicy w stołówce oraz na stronie internetowej szkoły: www.liceumxv.edu.pl
Odpłatność za posiłki za okres
od 2025-04-01 do 2025-04-30
Płatności prosimy regulować w dniach od 2025-04-01 do 2025-04-10
Drodzy rodzice Proszę o wpłacanie pełnej kwoty wyliczonej za wybrany posiłek w danym miesiącu oraz o terminowe wpłaty. Dziękuję bardzo
- Obiady uczniowie: 18 dni x 5,50 zł = 99,00 zł
- Obiady nauczyciele: 18 dni x 7,00 zł = 126,00 zł
- Śniadania SMS: 18 dni x 9,00 zł = 162,00 zł
- Obiady SMS: 18 dni x 8,00 zł = 144,00 zł
Poniedziałek 21.04.2025 | Alergeny: 1, 3, 9 |
WOLNE |
Wtorek 22.04.2025 | Alergeny: 1, 7, 9 |
WOLNE |
Środa 23.04.2025 | Alergeny: 1,7, 9 |
Zupa Krem z marchwi na wywarze mięsno -jarzynowym, Klops wp. smażony, Sałata lodowa ze śmietaną, Ziemniaki z koperkiem, Woda z cytryną, |
Czwartek 24.04.2025 | Alergeny: 1,7, 9 ,3 |
Zupa Ogórkowa na wywarze mięsno - jarzynowym, Kurczak po chińsku, Ryz basmati curry, Kompot owocowy, |
Piątek 25.04.2025 | Alergeny: 1,3 ,7 |
Zupa Owocowa z makaronem, paluszki rybne, Surówka z marchewki z jabłkiem, Ziemniaki z koperkiem, Woda z sokiem owocowym, |
Poniedziałek 21.04.2025 | Alergeny: 1,7, 9 |
WOLNE |
Wtorek 22.04.2025 | Alergeny: 1,3, 7, 9 |
WOLNE |
Środa 23.04.2025 | Alergeny: 1,7, 9, |
Zupa Jarzynowa na wywarze mięsno-jarzynowym, Spaghetti bolognese z serem mozzarella, Woda z cytryną, Banan |
Czwartek 24.04.2025 | Alergeny: 1, 3,7, 9 |
Zupa Krem z brokuła na wywarze mięsno-jarzynowym, Gulasz wieprzowy, Kluski matusie, Surówka tradycyjna z kapusty białej, Kompot owocowy, Wafel teatralny |
Piątek 25.04.2025 | Alergeny: 1,3 , 9 |
Zupa Neapolitańska na wywarze mięsno-jarzynowym, Ryba panierowana, Surówka z kapusty kiszonej, Ziemniaki z koperkiem, Woda z sokiem owocowym, soczek |
SEKRETARIAT SZKOLNY
e-mail: liceum@liceumxv.edu.pl
GABINET PROFILAKTYKI ZDROWOTNEJ
I POMOCY PRZEDLEKARSKIEJ
INSPEKTOR DS. BHP
mgr Dorota Gawronek
PEDAGOG
mgr Karolina Kowalska
e-mail: pedagog@liceumxv.edu.pl
PSYCHOLOG SPORTU
mgr Marta Krakowiak
PEDAGOG SPECJALNY
mgr Agata Graczyk
OBIEKTY SPORTOWE